Ønsker du at bestille en foldedørskasse hos os?

Har du brug for en foldedørskasse til lastbiler, i høj kvalitet, tilbyder vi forskellige typer, der bygges efter unikke ønsker og mål.

Hos os kan du få foldedørskasser til lastbiler, der opbygges i 25 mm aluprofiler med 40 mm selvbærende alubund. Fås også med galvaniseret stålunderramme med finérbund, samt med lift og topklap, eller bagdøre. Leveres også let-isoleret.

Ønsker du at bestille en foldedørskasse hos os, tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvad du har brug for. Vi leverer høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Bestil din foldedørskasse hos os

Der kan være mange årsager til at have brug for en foldedørskasse. Typisk er det for at transportere forskellige former for gods.

Vi kan konstruere en kasse i de præcise mål, du ønsker, så den passer perfekt til din opgave. Vi har hjulpet mange forskellige kunder med fleksible løsninger, hvorfor du får en solid og robust foldedørskasse, der holder i mange år.

Har du brug for kompetent rådgivning, i forhold til at vælge den rette løsning, er vi erfarne fagspecialister, der kan vejlede dig. Sammen finder vi den ideelle løsning til dig.

Vil du gerne vide mere om vores priser og forskellige muligheder, er du altid velkommen til at ringe til os.​ Vi kan også tilbyde fragt af maskiner med knæklad eller transport med fragtanhænger.

Speciale i opbygning af lukkede kasser til fragt

Hos Hedensted Ladfabrik er vi eksperter i opbygning af forskellige løsninger. Vi har kort leveringstid, hvorfor du altid kan komme til os, hvis vi skal se på dit projekt – også selvom det haster.

Vi er fleksible og løsningsorienterede, hvorfor vi nok skal formå at konstruere en hel unik foldedørskasse til dig.

​Du kan få fat i os på telefon 30 59 46 88. Vi ser frem til at høre fra dig.