Har du brug for vores professionelle assistance

Hos Hedensted Ladfabrik tilbyder vi en driftig fragtanhænger og transport af fragtkasser i høj kvalitet.

Vi kører i hele landet, hvor vi transporterer alt, der kan være på en lastbil. Vores fragtkasser er opbygget i robust aluminium, der er utrolig holdbart og slidstærkt. Vi har en fragtanhænger på alle vores lastbiler, hvorfor det er muligt at transportere forskelligartet fragt og gods sikkert og godt.

Har du brug for vores professionelle assistance, er vi her for at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan også hjælpe med maskintransport eller opbygning af din egen lastbil eller lad.

Driftsikker fragtanhænger og solide fragtkasser

Når det kommer til en fragtanhænger og fragtkasser, er det vigtigt, at disse er solide og stabile. Således transporteres genstande bedst og mest sikkert.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der gør meget ud af at tage os godt af vores kunder.​

Ønsker du at benytte nogle af vores unikke services og ekspertiser, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, om dine mange muligheder. Vi er eksperter i transport med fragtkasser med fragtanhænger. Desuden bygger vi også lukkede kasser til fragt, som eksempelvis foldedørskasser til lastbiler.

Kompetent og kyndig rådgivning

Hos Hedensted Ladfabrik kan du altid få kompetent rådgivning. Vi har mange års egenhændig erfaring med transport af alle mulige maskiner.

Har du spørgsmål til, hvad du skal gøre i dit konkrete tilfælde, er du velkommen til at tage os med på råd.

Du kan ringe til os på telefon 30 59 46 88, så vi sammen kommer godt og sikkert i mål med dit projekt.​